תודו שזה המתכון הכי מתאים לסופ"ש הזה 🥵🥵🥵
חשבתם שאשאיר אתכם בלי מתכון לקראנץ' קורנפלקס המהולל?!?! 😆😆
יאללה תהנו!! ולא לשכוח לתייג 😘
תקראו את המתכון טוב טוב לפני ההכנה, יש כאן הרבה המתנות אז שתקחו את זה בחשבון (כדי שיהיו לכם ארטיקים לסופ"ש 🤪)
מתכון לקראנץ' קורנפלקס/אביה פטיסרי
יוצא בערך 12-15 מגנומים קטנים ו8 גדולים.
מתחילים מההשריה של הקורנפלקס:
600 גרם שמנת מתוקה להקצפה
60 גרם קורנפלקס
שמים בקערה את הקורנפלקס ושופכים לתוכה את השמנת המתוקה, מערבבים ומשרים במקרר לפחות לשעתיים או לילה (אפשר לערבב מידיי פעם).
מצרכים לבסיס קראנץ':
60 גרם פתי בר
100 גרם קורנפלקס
220 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמן
לטחון את הפתי בר והקורנפלקס לטחינה דקה, להמיס את השוקולד והשמן ביחד, להוסיף לקורנפלקס והפתי בר הטחונים ולערבב טוב (אם אתם מרגישים שזה קצת יבש ולא מסתדר תוסיפו עוד קצת שוקולד לבן מומס).
לשטח בתבנית ולהכניס למקפיא.
להקפיא לרבע שעה.
מצרכים לגלידה:
לסנן את השמנת המתוקה שהשרינו עם הקורנפלקס לקערת מיקסר.
כף וחצי פודינג וניל
200 גרם חלב מרוכז
להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג והחלב המרוכז לקצפת יציבה, לזלף מעט בתבניות המגנום, להוציא מהמקפיא את התבנית עם הבסיס קראנץ' לחתוך ולשים באמצע כל מגנום, להמשיך לזלף גלידה עד הסוף (מומלץ לנער את התבנית כדי להוציא בועות), עם פלטה ליישר את המגנומים ולהכניס למקפיא ל6 שעות לפחות ומומלץ אפילו ללילה.
לציפוי קראנץ':
500 גרם שוקולד לבן (פשוט מהסופר, זוכרים את הבעיה של השוקולד הלבן בקיץ?!)
20 גרם שמן
10 גרם קורנפלקס מרוסק
לחמם את השוקולד הלבן בפולסים במיקרוגל ולערבב כל פעם מוסיפים את השמן ומערבבים עד שמגיעים למרקם חלק, מוסיפים את הקורנפלקס המרוסק לשוקולד ומערבבים, טובלים כל מגנום עד הסוף לסגירה של השוקולד מכל הצדדים, לנער, לחכות כמה שניות שהשוקולד יתקשה על המגנום ולהניח על מגש עם נייר אפייה.
שימו לב!! לא להוציא את כל המגנומים בבת אחת מהמקפיא ולצפות, זה לוקח זמן ושהמגנום לא יפשיר לכם, מומלץ אחד אחד!!
הקראנצ'ים נשמרים במקפיא בכלי אטום.
בתאבון ומחכה לתיוגים שלכם ❤️