15 Jun
15Jun

מדליקים תנור על 180 מעלות
מקלפים 2 גזרים גדולים ושמים במעבד מזון עד שהם מתפרקים לחתיכות.
מוסיפים למעבד מזון
2 ביצים
120 גרם אבקת שקדים/פקאנים
20 גרם קוקוס
100 ג' סוכר דמררה או דבש ואפשר גם לשים סוכרזית במקום (לפי החישוב שלי יצא 10 שקיות בהתאם ל100 גרם אבל בהחלט שאפשר פחות)
20 גרם שמן
רבע כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפייה
כפית קינמון
50 גרם אגוזי מלך
טוחנים הכל ביחד במעבד מזון (הבלילה מאוד סמיכה וזה בסדר), מעבירים לתבנית אינגליש ואופים עד שהקיסם יוצא יבש (בערך 40 דק').
מקררים לחלוטין!! ורק אז אוכלים :)
אם יש שאלות בשמחה! ושתפו אותי איך יצא!!

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.