17 Jul
17Jul

זה המרק הכי טעים שאכלתי!!!
קבלו מתכון למרק ערמונים ופטריות:

מצרכים ל5-8 מנות
2 בצלים יבשים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
4 גבעולי סלרי קצוצים ללא העלים
3 חבילות ערמונים בוואקום
חבילת פטריות פורטובלו טריות
חבילת פטריות שמפיניון טריות
2 כפות קמח
500 מ"ל שמנת לבישול
כף טימין
חצי כפית אגוז מוסקט
כף שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:
מטגנים בצל, סלרי ושום עם שמן עד להזהבה
פורסים את הפטריות ומטגנים עד להשמחה.
מוסיפים את הערמונים ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים שמנת לבישול ומים עד שהסיר מלא.
בכוס שמים 2 כפות קמח ומים ומערבבים עד שאין גושים ומוסיפים לסיר.
מתבלים, מערבבים ומבשלים עד לרתיחה מלאה, ממשיכים לבשל עוד 10 דק על אש נמוכה.
טוחנים טוב טוב עם בלנדר מוט.
מגישים עם קרוטונים.
בתאבון!
שתפו איך יצא לכם :)

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.